Sivut

torstai 17. maaliskuuta 2011

Tuutorointia

Tänäpänä saatiin Sallan kanssa tehtäväksemme tuutoroida paria ykkösluokkalaista kun halliin tuli taas yksi Ooppeli paikkamaalattavaksi. Ruoste puski läpi takaluukusta...


... ja toisen takaoven seutuvilta (kohdista katseesi punaisen rinkulan suuntaan, siellä se ruostepahanen kurkistelee).


Helpompaahan tuutorointi olisi jos olisi edes jonkunlaista kokemusta tälläisten ruostevaurioiden korjaamisesta. Eli aika hoo moilasina siinä oltiin ja ravattiin hakemassa opettajaa apuun. Antaa toki tosi hyvän kuvan meistä. Hyväähän tässä kyllä on se, että opitaan Sallan kanssa samalla nämä ruostehommat, kun saadaan kerrata vasta opitut paikkamaalausjutut.

Nooh... siinä sitten pestiin auto ja rasvanpoistettiin takaluukku jne. Tai siis ykköset pesi ja rasvanpoisti...


Ongelmia tuli jo alkuvaiheessa kun takaluukkua ei saatu auki, mutta joku sitten näppärästi sai avattua sen sisäpuolelta. Kuinka monta miestä tarvittiin aukaisemaan tuo takaluukku?


Ainakin neljä. 

Ennen hiontaa suojattiin takaoven seutu. Siinä seisoskelen vähän natsin näköisenä, mikä oli kyllä hyvinkin inhottavaa. Passittaa toiset tekeemän töitä samalla kun itse seisoskelee melkolailla toimettomana. Ei kiva... Ehkä jos olisi sivussa voinut tehdä jotakin omaa hommaa.


Aloitettiin hiomaan ruosteet pois 50:llä tuommotteella pikku hiomiskoneella.


Sitten 180:llä, 240:llä ja viimein karhunkielellä.




Että semmottia...

___________________________________________

Eilen Anskun kanssa lakattiin chevroletin logon mallisia puuzipaleita (kelloja niistä taitaa tulla). Aluksi lakattiin ohennetulla lakalla (kusilakalla) useita kertoja ja lopuksi normaalilla lakalla.


Tänää hioskeltiin Salleron kanssa niitä kevyesti 240:llä ja karhunkielellä, mutta ei keretty lakkaamaan. Osteriossikin sielä kuikuilee taustalla. Reppana on jo hivenen pölyn peitossa kun joutuu sielä kiikkumaan yksikseen ihan toimettomana.

2 kommenttia:

  1. Heurekasta Vantaalta kovasti paljon kiitoksia tästä kokonaisuudesta, blogeista pidettiin. Pintakilta oli siellä esillä eilettäin (torstai).

    Tollattiinen linkki oli, mihin vertasivat:

    http://coolcatteacher.blogspot.com/

    Hieno blogi, mistä nää taustat? Bloggerin vakiovalikoimaa?

    hannu k

    VastaaPoista
  2. Oman blogini tausta taisi olla haettu tuolta: www.pyzam.com
    Elikkäs ei ole Bloggerin tarjoamasta valikoimasta.

    Mukava kuulla että blogeista pidettiin ja kiitoksia kehusta :)

    VastaaPoista