Sivut

tiistai 8. maaliskuuta 2011

Opel Astra, pohjatyöt

Huhhei se on hiihtolomasta selvitty hengissä ja maanantaina hallissa näytti olevan hiukan uupunutta porukkaa, taisi olla rankka viikko takana. Omalla kohdalla ainakin alkaa joka loman jälkeinen unirytmin palautus :)

Maanantaina saatiin Sallan, Annan ja Riikan kanssa projektiksemme Opel Astran, joka on vähän ottanut osumaa sieltä sun täältä. Kaikki saa puuhailla oman vauriokohtansa kimpussa. Opel -projektin aikana meidän olisi tarkoitus oppia paikkamaalausta.

(Tästä muiden blogeihin: >> > Sallan blogiin < <<


Sain hommakseni auton takana olevat vauriot. Kuvassa kohdat hiottu 240 hiomapaperilla, jonka jälkeen aloitin kittauksen.


Tässä kittaukset valmiina.

 

Tuli ongelma kun meille sanottiin että viekää auto maalaamoon. Siinä oli kaikki rattilukot sun muuta, että ei oikein pärjätty keskenämme. Kun kyseltiin lähistöllä työskenteleviltä jelppia, nii joko ne käänsi selkänsä tai pakeni vaivihkaa paikalta. Häpeäisivät. Onneksi Toni F ajoi auton sitten maalaamoon. Siellä uusittiin vanhat suojaukset ja suojattiin loppu auto.

Kuvassa auto maalaamossa ja suojaus kesken.


Ja tässä suojaukset valmiina, kun huomenna ryhdytään tosi toimiin eli pohjamaalaukseen.


Olemme myös porukalla suunnitelleet Corvette -projektille sopivaa logoa, omista luonnoksista ehkäpä kuvaa tuonnempana ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti