Sivut

keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Myllytystä

Maanantai ja tiistai kuluivat myllytyksen merkeissä. Myllytettiin (eli kiillotettiin) auto muuten kokonaan, paitsi "uudet" maalaamamme osaset. Ne saivat osakseen vain vahauksen. Juha opetti ja neuvoi myllytyksessä ja Salla saikin ovelasti tuollaisen salakuvan napattua Juhasta.


Maanantaina kun ensimmäistä kertaa koskettiin tuollaiseen tappovehkeeseen (lue myllytyskone) ei kauheasti kenenkään osalta oltu varmoja että kumpi vie kumpaa.

Pelonsekainen poseerauskuva:


Kokeiltiin myllyttää aluksi vähän konepeltiä. Kauaa ei keretty asiaan perehtymään kun vuoroon tuli blogikoulutusta (vai miksikä sitä nyt kutsutaankaan, pakkodatauksestakin taisi joku vähemmän innostunut puhua).


Tiistaina taidettiinkin Sallan kanssa myllyttää koko päivä. Juha oli hoidellut konepellin kuntoon ja Sallan kanssa meille jäi tehtäväksi myllyttää loput autosta. Kun homma alkoi luistamaan niin
 se oli mukavaa puuhaa. Holtiton tappovehje muuttui kivaksi pikku myllytyskoneeksi kun sille näytti että kuka tässä vie ja minne!


Aikataulu oli melko tiukka ja siksi hommat jaettiin meille kivasti, että saataisiin mahd. pian valmista. Myllytin edellä hieman karkeammilla välineillä, Salla tuli hienommalla perässä ja Roosa vahasi pinnan meidän jälkeen. Saatiin auto valmiiksi viimehetkillä ja Opel Astra annettiin takaisin omistajalle hyvin kauniin kiiltävänä ja vahattuna.

Tänään mm. videokuvasin opettajien ja muutamien oppilaiden ns. keskustelua. Video menee jonnekkin ihmisille katseltavaksi (enpäs nyt muista mitä tärkeitä henkilöitä ne olikaan mutta kuitenkin). Koko eilisen päivän ankaran myllytyksen takia kädet hieman kipeänä, joten toivoa sopii ettei videokuva kauheasti täristänyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti