Sivut

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Nissan Primera, pohjia

 NISSAN PRIMERA:

 Heti aamusta kaverin Nissani saapui halliin ja sain sen heti työn alle. Tässä auton pesua.


 Autosta maalataan siis konepelti, etupuskuri ja paikkamaalataan tuo kuskin puoleinen etulokari. Hurjaa että teen työn yksin! Tähän mennessä on tainnut jokaisessa työssä olla joku kaverina...

Koitan mahd. pian saada auton konepellin ja lokarin valmiiksi, että kaveri saa auton käyttöönsä. Etupuskuri tulee sitten perässä. Ja siinä vasta laitettavaa onkin.




 Semmoista pientä mukavaa. 

Ei tarvii ainakaan valittaa etteikö olisi töitä tehtävänä. Nissanin lisäksi Hondan katteiden olisi valmistuttava ajallaan ja Chevrolet -kellot odottavat pinstraippaajiaan. Ja matikan tunneilla pitää juosta ( "Onneksi" ylihuomena koe, niin loppui sekin ravaaminen)

No mutta! Nissanin aloitin pesulla ja rasvanpoistolla. Ja Ville näppärästi irrotti vilkun, niin helpompi tehdä töitä. 


Hiontaa aloittelin #180 käsipelillä...


 ... mutta pian vaihdoin koneeseen ( No ehkä vähän opettaja joutui suostuttelemaan kun en niin mielelläni noihin tappovehkeisiin koskisi ).


 Hioin valkoisen pohjamaali sprayn pois ja koska lokarin kulmaa oli oijottu, piti katsoa ettei siihen jäänyt mitään jyrkkää maalirajaa. Oikomisen yhteydessä lokari oli tuolta alareunasta menettänyt pokkauksensa, niin sitä sitten kittaillaan takaisin.


 Vanhaa kunnon maalarinteippiä apuna käyttäen.


 Tässä jo toinen kerros kittiä.


 Muutamia kohtia piti vähän naputella ruuvimeissellillä ja vasaralla kun olivat vähän koholla. Hioin kitattuja kohtia #120 :llä , #180 :llä ja #240 :llä.


Huomena jatkuupi.


HONDA CBR: 

Tänään Hondan katteisiin mm. etsittiin oikeita värisävyjä. Punainen löytyi, sinistä ei.


Ja kun Nissanilta kerkesin niin sain sen irronneen palasen kiinnitettyä. Ensin pyyhin tartunta-ainetta, jotta tukilappu pysyy sitten paikoillaan.


Ja sitten laitoin paikoilleen valmiiksi sopivankokoiseksi muotoillun lätkän.


 Meni nätisti kohdilleen.


 Suihkautettuani muovi tartunta-ainetta (spray), odottelun jälkeen, kittailin paikkausaineella.


Sitä sitten hioskelin tänään ja huomena lisää aina sopivan hetken tullen.


MUUTA MUKAVAA:

Päivällä meillä oli hallissa hyvinkin juhlallinen tilaisuus, kun kaikki kakkoset saivat valkoiset haalarit (Oujee!), yhdelle ykkösistä luovutettiin Vuoden kittaaja -palkinto (Hyvä Tatu!) ja jaettiin vuoden Pintaliitäjä -palkinto... 

TÄTTÄÄRÄÄ TÄTTÄÄRÄÄRÄÄ! 

Jonka saimme Sallan kanssa! Palkinnoksi saimme kynäruiskut! Mieletöntä! Opettajat olivat neuvotelleet sponsoriruiskuista Raamarit Oy :n kanssa. Kiitoksia oikein paljon!


Palkinnot jakoi Prokema-osaston johtaja Riikka Riihimäki


(Silmien auki pitäminen kuvanotto hetkellä on hyvinkin haastavaa, uskokaa pois.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti