Sivut

torstai 28. huhtikuuta 2011

Honda CBR & Nissanin valuman kiillotusta ja hirviö puskuri.

 Hondaa:

 Aamusta Hondan katteiden kimppuun. Ne hiottiin P600 hiomapaperilla tasaisiksi.


Ja sen jälkeen P800.


Kitattiin muutamia kolosia.



Puskuria:

 Sitten siirryin hirviön kimppuun. Jatkoin karmean kulman kanssa ja viistelin yhdistettäviä reunoja. Viistelyn yhteydessä aijemmin ilmeisesti sulatettu muovi lämpeni ja irtosi pikku lohkareina. Kuvasta näkyvä vaaleampi osa oli sitä heikkoa muovia mikä veisteltiin kokonaan irti.


 Maalarinteippi pitää osan paikoillaan kun löröttelen muovinpaikkausainetta.


 Porasin varovasti reikiä vähän joka kohtaan että paikkausaine sitten tarraa molemmilta puolilta siihen kivasti.


 Ja taas sitä samaa haisevaa sotkevaa paikkausainetta. Eikä siinä vielä kaikki, jos tilaat nyt! se kaiken lisäksi valuu ooooikein antoisasti.


 Kivasti valui pois paikoiltaan ja kauhiasti jäi tyhjää sinne väliin. Onhan siinä toisaalta ehkä pieni mahdollisuuden hippu etten vaan osaa... Mutta luultavammin tottahan toki vika on paikkausaineessa, eikös juu.


 Pala pysyi kuin pysyikin paikoillaan teippien pois ottamisen jälkeen, vaikkakin melko kiikkerästi. Sen jälkeen oli aika laittaa etupuolelle löröä. Teippasin toisenpuolen ettei se ihan valskahda sieltä pois.


Seuraava puskurin muovikorjaus päivitys löytyy >tämän päivityksen lopusta<.

 Valumaa:

 Sitten Nissani hurauttelikin paikalle. Aika kiillottaa valuma pois. Tässä kuvaa autosta ja äh... taas noita GTi:n kansikuva hupakoita.


 Siinä vähän lähikuvaa kauniista merimaisemasta.


 Auto ajettiin sisälle ja ryhdyin hiomaan (pyörivin liikkein!) valumaa P600:lla vesissä.



 Kun oli hiottu myös P1000:lla ja P2000:lla (pipari), oli aika ottaa järeemmät aseet käyttöön! Eli jänskällä hiomakoneella hiottiin P3000:lla vesissä varovasti ja pienillä kierroksilla.


 Ja eikun myllyttämään. Toivottavasti myllyttämistä jatkossakin, kun sitä olisi hyvä harjoitella josko kesätyöpaikalla sitä saattaisi päästä tekemään.


 Kulmasta tuli ihan passeli eikä mennyt puhki! Oee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti