Sivut

keskiviikko 20. huhtikuuta 2011

Honda CBR ja American Car Show valmisteluja

 Olen kadottanut jonkin verran kuvia kamerani uumeniin, mutta Hondan kate alkaa olla hiomaväriä vaille. Tänään viimeistelin muovinkorjaus aineesta tehdyt hommelit, voisikohan niitä joksikin pidikkeiksi kutsua?

Aluksi hioin muodot kohdilleen. Mallia otin toisellapuolella olevasta samanlaisesta ehjästä pidikkeestä.



 Tähän kohtaan tuli tuommoinen pikkuinen tapin tapainen.


 Ja tähän porasin reiän.


 Tein vielä viimeistely kittauksia mm. äskettäin tehtyihin pidikkeisiin ja piirsin läpi Honda merkin, jotta osataan maalata se siihen takaisin.


Tämän jälkeen poistin HONDA -tarran semmotteella hyvin jännällä vempeleellä ja hiottiin Sallan kanssa kate #240 :llä hiomapaperilla ja karhunkielellä. Hiomaväri seuraavaksi jahka vain kerkeää. Katteilla alkaa olla kiire, mutta American Car Show puskee päälle.


Ja American Car Show :n liittyen meillä hallissa riittääkin häslinkiä. Tavaroita pakataan ja autoja kasataan. Sallan kanssa meidän täytyisi pinstraipata Chevrolet -kellot, kiillottaa Osteriossi ja miettiä/suunnitella sen kuljetusta. Pinstraippausta ollaan harjoiteltu ja pitäisi harjoitella paljon lisää muttahh... eiköhän se siitä... luonnistu jotenkin. Jos ei muuten nii voin ainakin olla semmonen varottava esimerkki: Älä pinstraippaa näin!

Haettiin koulumme puu -osastolta puulevyjä joihin messuilla voidaan pinstraippailla. Vedettiin hiomaväri niihin tänään.


Kiirus tulee kaikille kun huomena kamat viedään hesaan paikoilleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti