Sivut

maanantai 14. helmikuuta 2011

Osteriossi, väriä pintaan

Viikonlopun jälkeen hyvin levänneenä päästiin Sallan kanssa pirtsakan aamupakkasen virkistäminä ja intoa puhkuen taas Osteriossin kimppuun. Tässä suunnitelmia viime perjantailta.


Osteriossin tulevaa väriä on ehkä turha pimittää enempää, sillä tavallaan se mentiin jo paljastamaan samalla kun Corveten tuleva väri paljastettiin:
>> > http://pintakilta.wikispaces.com/Viikko+6 < << ), hai maalataan siis samanväriseksi kuin Corvette. Saa nähdä mitä tästä tulee.

Aamulla sipaistiin valkoista spray-pohjamaalia (harmaa oli loppu) kohtaan joka perjantaina hioessa oli mennyt pohjamaalista puhki kuidulle saakka. Maalin kuivuttua hiottiin kohta.


Ennen varsinaisen värin maalausta hiottiin hai karhunkielellä ja hienommalla hiomapaperilla (600) ja suoritettiin perustoimenpiteet: hain imurointi, puhallus ja rasvanpoistot. Ja eikun maalaamaan.


Lopputulos:


Omasta mielestäni hai näyttää (vielä tässä vaiheessa) melko erikoiselta? Tai toisin sanottuna ei ehkä niin silmiä hivelevän upealta? Ja muistuttaa ehkä jotenkin kaukaisesti (Sallan sanoin) Huoneistokeskuksen autoa. Mutta ei ole epäilystäkään etteikö siitä tulisi upea ja loistokas jahka saadaan lisää väriä ylle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti