Sivut

tiistai 15. helmikuuta 2011

Hieman tylsä päivä

Osteriossi ei edennyt tänään yhtään ja toisin kuin yleensä, hallista ei tuntunut löytyvän tekemistä. Maalaamoissakin oli ruuhkaa. Onneksi päästiin hiomaan Corvettea. Hommaa ei kyllä ollut kovin pitkäksi aikaa sillä olihan meitä melkoinen lössi hiomassa.


Corvetesta hiottiin vain pinta auki niin että liuotteet pääsevät haihtumaan, sekä kohdat jotka olivat jännästi "keittäneet" (vai miten se nyt oli) piti hioa kuidulle asti. Kuvassa ympyröity esimerkki kohdasta mikä piti hioa kuidulle asti.


Blogiin piti kirjoittaa mitä on oppinut tänään tai viime viikkoina. Mieleeni tulee lasikuitukorjaus, jota käytiin läpi ensin teoriatunnilla. Sittemmin opettaja näytti miten homma käytännössä toimii samalla kun me oppilaat teimme muistiinpanoja, joista seuraavalla teoriatunnilla tehtiin yhteenveto.

Opin myös tavallaan uuden maalaustekniikan mitä käytettiin maalattaessa Spies Heckerin maaleilla (BMW:n puskuria ja haita maalattaessa). Eikös ennen pitänyt maalata ensin ohut harsomainen kerros, sitten reipas kerros maalia? Nyt pitikin ensin reipas kerros maalia jonka jälkeen ohut harso. Hurrjaa.

Mielestäni tarvitsen vielä harjoitusta lakkauksessa. Jotenkin tuntuu ettei se suju sutjakkaasti. Usein onnistuu saamaan johonkin kohtaan kuivan pinnan, samalla kun vieressä on mahtava merimaisema(vähän liioiteltuna), eli valuma/zunami. Aina hieman paineita kun lähtee lakkaamaan, että "nyyt ihan varmasti möhlin koko työn". Onhan tässä toki muutakin opittavaa vielä, mutta tuon nyt haluaisi olevan hallussa.

Eritoten haluaisin myös oppia kynäruiskun käyttöä ja erikoismaalausta, olisi huisin hienoa osata toteuttaa autojen kylkiin hienoja kuvia. Haaveena olisikin, että osaisin maalata tulevan unelma autoni mieleni mukaan (ja miettinyt olen josko opiskelisi vielä autojen verhoilua =tulevasta autostani tulee ehdottoman loistokas, tosin jahka nyt tästä kaksoistutkinnosta ensin selvitään hengissä).

Noh noh, tulipa melkonen romaani.

2 kommenttia:

  1. Jos on luppoaikaa, niin voisit paikata mesestä parit ruosteläiskät ja muutenkin saisit vaikka harjoitella siihen jotain kivoja vauhtiraitoja : ) t. äiti

    VastaaPoista